ASIAKASKESKUS

YLEISET OSTOEHDOT 2XU.FI

Kun ostat verkkokaupastamme, hyväksyt verkkokauppamme sekä 2XU.fi sivujen takana olevan yrityksen, 2XU Finland Oy:n (Y-tunnus: 2857061-1), ostoehdot. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat meiltä automaattisen tilausvahvistusviestin sähköpostiisi sekä ohjeet ja ehdot oston palauttamiseen/vaihtoon/peruuttamiseen.

Vahvistussähköpostissa on kaikki tiedot tilauksestasi, eli toimitusosoite, tuotteet, hinnat ja toimitusmaksu. Jos jokin tilauksessa on väärin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]

Alla ovat kuluttajansuojalain mukaiset yleiset ostoehtomme.

Ostoehtojen yhteenveto:

  • Toimitamme vain Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Et voi tilata 2XU.fi sivuilta, jos asut toisessa maassa.
  • Tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lähetämme tuotteiden kanssa valmiiksi maksetun rahtikirjan, teippaa rahtikirjan kiinni pakkaukseen. Täytä myös palautuslomake, jonka olet vastaanottanut tilausvahvistuksen yhteydessä osoitteesta [email protected] Liitä palautuslomake yhteen tuotteiden kanssa ja jätä palautusposti samaan paikkaan, josta noudit pakettisi, niin lähetyksesi lähetetään takaisin keskusvarastoomme Ruotsiin. Vastaanotettuamme tuotteen, tulemme hyvittämään maksun ostoksestasi Klarnan kautta, eikä tästä tule sinulle lisämaksuja. On tärkeää, että käytät meidän lähettämäämme valmiiksi maksettua rahtikirjaa, koska emme voi jälkikäteen hyvittää palautuksesi toimitusmaksuja sinulle. Palautuksia/vaihtoja ei voi lähettää postiennakolla.
  • Alle 18 vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus asioidakseen verkkokaupassamme. Ostosopimus voidaan tehdä vain yli 18-vuotiaiden henkilöiden kanssa.
  • 2XU luo automaattisesti asiakkaalle käyttäjätilin tilauksen teon yhteydessä. Käyttäjätililtä asiakas voi helposti seurata omaa tilaustaan ja nähdä tilaushistoriansa.
  • Normaali toimitusaika on 4-7 arkipäivää, riippuen siitä, missä päin Suomea asut. 
  • Verkkokaupassa maksaminen tapahtuu Klarna Checkout -palvelun avulla. Voit maksaa ostosi kortilla, laskulla, suoramaksulla verkkopankin kautta tai erämaksulla.
  • Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä antaa seuraavat tiedot, nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tarvittaessa henkilötunnus (laskulla tai erämaksulla maksattaessa).
  • Saapunut paketti tulee hakea postin noutopaikasta 14 päivän sisällä. Takaisinlähetetyistä paketeista veloitamme 50 euron maksun. Jos haluat perua tai palauttaa ostoksesi, haet paketin ja sen jälkeen palautat tuotteen. Hakematon paketti ei ole palautus. Palautuslomakkeen löydät tilausvahvistuksen yhteydestä jonka olet vastaanottanut osoitteesta [email protected] tilauksesi yhteydessä. Seuraa palautuslomakkeen ohjeita.

 

1. Sopimus

Asiakas sitoo ostosopimuksen tämän yrityksen kansa:
Yritys: 2XU Finland Oy
Osoite: Ruukintie 3, 02330 Espoo
Y-tunnus: 2857061-1
Sähköposti: [email protected] 

2XU Finland Oy omistaa kaikki oikeudet tuotemerkkiin Suomessa. 2XU.fi verkkokaupassa myydään 2XU merkin urheiluvaatteita ja välineitä.

Myyjään viitataan alla olevassa sopimuksessa nimillä: ”2XU”, ”2XU.fi”, ”myyjä”, ”meidän”, ”me”. Ostaja on henkilö, joka tekee tilauksen, alla nimettynä: ”asiakas”, ”ostaja” ”sinä”, ”sinun”, ”kuluttaja”.

 

2. Sopimus ostamisesta ja tilausvahvistus

Suorittaessasi ostosi verkkokaupassa www.2xu.fi hyväksyt nämä ostoehdot ja sopimus ostosta syntyy. 2XU luo automaattisesti asiakkaalle käyttäjätilin tilauksen teon yhteydessä. Käyttäjätililtä asiakas voi helposti seurata omaa tilaustaan ja nähdä tilaushistoriansa. 

Kun olemme vastaanottaneet tiluksesi saat meiltä automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi sekä ohjeet ja ehdot tilauksen peruuttamiseen/palauttamiseen/vaihtoon. Tilausvahvistusviestissä on kaikki tiedot tilauksestasi, eli toimitusosoite, tuotteet, hinnat ja toimitusmaksu sekä erillinen liite jossa tiedot tilauksen peruuttamisesta/palauttamisesta. Jos jokin tilauksessa on väärin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]


2XU pidättää oikeuden siihen, että toimitusta ei lähetetä, jos varaston saldo on ollut virheellinen tilaushetkellä. 2XU ei ole velvoitettu toimittamaan kyseistä tuotetta, vaan voi ehdottaa vastaavaa tuotetta. Alle täysi-ikäiset voivat asioida verkkokaupassa vain huoltajan suostumuksella. 2XU.FI toimittaa vain Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Et voi tilata tai ostaa tuotteita, jos asut toisessa maassa.

 

3. Hinnat

Kaikki hinnat verkkokaupassamme, ovat euroissa sisältäen arvonlisäveron. Yhteissumma, jonka asiakas maksaa, näkyy kassalla ennen oston vahvistusta. Yhteissummaan sisältyy tuotehintojen lisäksi toimitusmaksut sekä mahdolliset muut maksut. 


2XU pidättää oikeuden perua kauppa väärin kirjoitettujen ja teknisten ongelmien muuttaessa ilmoitettua hintaa. Jo lähetetyn ja toimitetun tuotteen hintaa ei voi enää muuttaa, vaikka verkkokaupan hinnat muuttuisivat myöhemmin, tai alennuskoodi olisi jäänyt käyttämättä. 


Kampanjat ja alekoodit
2XU.fi sivun kampanjat ovat aina voimassa rajoitetun ajan. Alennuskoodit ovat kertakäyttöisiä eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Yhteen tilaukseen voi käyttää yhden alennuskoodin eikä useita alennuskoodeja voi yhdistää. Tarkista kassalla, että summa korjaantuu oikeaksi syötettyäsi alennuskoodin. 2XU pidättää oikeuden perua kauppa väärin käytettyjen alennuskoodien kohdalla. Alennuskoodia ei voi muuttaa rahaksi. 


Tarjouksien ja alennuskoodien voimassaoloaika kerrotaan kampanjoiden yhteydessä. Alennuskoodin arvo jaetaan tilattujen tuotteiden kesken. Jos yksi tuotteista palautetaan, otetaan jokaisesta tuotteesta alennettu osa pois. Palautuksen yhteydessä alennuskoodia ei makseta takaisin eikä sitä voi uudestaan käyttää.

 

4. Maksaminen

Maksaminen tapahtuu yhteistyössä Klarna Checkout -palvelun kanssa. Maksuvaihtoehdot ovat lasku, osamaksu, kortti ja suoramaksu verkkopankin kautta. Suorittaessasi oston kassalla, hyväksyt Klarna AB (publ):n (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot . Käyttääksesi Klarna Checkout -palvelua sinun on oltava vähintään 15 vuotta vanha. Klikattuasi ”Osta” hyväksyt myös nämä 2XU Finland OY, 2XU.FI:n yleiset ostoehdot. 


Klarnan on varmistettava henkilöllisyytesi voidakseen turvallisesti tunnistaa sinut ja estääkseen Klarna Checkout -palvelun luvatonta käyttöä tai väärinkäyttöä sekä täyttääkseen hyvän luotonantotavan edellyttämät vaatimukset. Klarna hakee lisätietoja erinäisiltä palveluntuottajilta kuten esimerkiksi henkilötunnuksen, nimen ja osoitteen sekä luottovaihtoehtojen valinnassa myös luottotietoja. Klarna Checkout sopeuttaa automaattisesti riskinarvioinnin ja siten palvelun sisällön joka kerta, kun käytät palvelua eikä sinun tarvitse antaa välttämättömien tietojen lisäksi muita tietoja. Tietyissä tilanteissa aikaisemmin annettu ja Klarnan hyväksymä osoitteesi näkyy heti sähköpostiosoitteesi ja postinumerosi antamisen jälkeen.


Sinun käyttöösi tarjottavat maksuvaihtoehdot näkyvät Klarna Checkout -palvelussa. Valittavinasi voi olla lasku, erämaksu, korttimaksu ja suoramaksu pankin kautta. Oletusmaksuvaihtoehtona on lasku, milloin mahdollista, mutta voit vaihtaa tämän haluamaasi vaihtoehtoon kassalla.


Klarna Checkout palvelun voi suojata henkilökohtaisella PIN-koodilla. Maksuun liittyvissä ongelmissa Klarna toimii asiakaspalveluna. 

Lue lisää maksuvaihtoehdoistamme täältä


YRITYKSET
Voit vaihtaa yritysnäkymän oikeasta yläkulmasta ja maksaa laskulla. Sinun tulee ensin rekisteröityä ja odottaa hyväksyntää yrityksenä kirjautumiselle. Rekisteröityäksesi verkkokauppaan 2xu.fi, lähetä yrityksesi yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen [email protected] ja olemme sinuun yhteydessä.

 

5. Toimitustapa

Yhteistyökumppanimme toimituksissa on Postnord. Tilaukset toimitetaan lähimpään paketin noutopisteeseen. Saat vahvistusviestin tilauksen saapuessa noutopisteeseen. Tarvitset voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen hakeaksesi paketin. Toimitusaika on noin 4-7 arkipäivää sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Pyhinä toimitusaika voi pidentyä muutamilla päivillä. Viikonloppuna tilatut tuotteet lähetetään varastostamme seuraavana maanantaina.


Lähetettyämme tilauksen saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen. Paketin tulisi toimitusvahvistuksen jälkeen saapua noutopisteeseen 3-5 arkipäivässä. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos et ole saanut ilmoitusta paketin saapumisesta 5 arkipäivän jälkeen lähetysvahvistuksesta. 


Hakemattomat paketit/takaisinlähetykset
Jos et hae pakettiasi 14 päivän sisällä saapumisesta, lähetetään se takaisin 2XU:lle. Tästä saat 50 euron maksun meille koituvien kulujen takia. Jos haluat palauttaa tuotteen, tulee sinun hakea tuote Postnordin noutopisteestä ja tehdä palautus, ei jättää tuotetta hakematta. Hakematon paketti ei tarkoita palautusta. Katso palautuskäytäntö lähemmin kohdasta ”6. Peruuttamisoikeus, palautus ja vaihto”.


Kuljetusvahingot
2XU on vastuussa paketeista, jotka vahingoittuvat tai hukkuvat kuljetuksessa asiakkaalle.

Jos huomaat, että vastaanottamasi tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tulee sinun tehdä reklamaatio välittömästi, kuitenkin viimeistään kahden viikon sisällä tuotteen vastaanottopäivästä. On tärkeää, että tarkastat tuotteen vastaanotettuasi sen. 2XU suosittelee, että raportoit kuljetusvahingon lähimmälle noutopisteelle ja sen jälkeen otat yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] Säilytä kaikki pakkausmateriaali kuljetusvahinko tapauksissa. 

 

6. Peruuttamisoikeus, palautus ja vaihto

Asiakkaalla on kuluttajansuojalain mukaan etämyyntiä koskeva oikeus peruuttaa kauppa 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Peruminen koskee vain tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämättömiä. Pakkauksen ja tuotteen tulee olla vahingoittumassa alkuperäiskunnossa ja jälleenmyytävässä kunnossa. Kaikki laput tulee olla kiinni tuotteessa. Ethän teippaa tai liimaa rahtikirjaa tuotteen alkuperäispakkaukseen kiinni, vaan käytät sitä pakkauslaatikkoa, jossa tuote on vastaanotettu.


Palautuksen, vaihdon ja peruutuksen postikustannuksista tai mahdollisista vahingoista kuljetuksen aikana on vastuussa 2XU, kunhan käytät meidän lähettämää rahtikirjaa palautuksen lähettämiseen. Palautuksia/vaihtoja ei voi lähettää postiennakolla. 2XU edellyttää, että asiakas ottaa aina kuitin palauttaessaan tuotteita kuljetusyhteistyökumppanin kautta ja pitämään sen tallessa siihen saakka, kunnes 2XU on käsitellyt palautuksen. 

 

Näin palautat tuotteen meille
Täytä palautus/peruuttamislomake tai ilmoita perumisesta/palauttamisesta meille 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Sinulla on ilmoituksen jälkeen 14 päivää aikaa lähettää tuote meille.

Palautus- ja peruuttamislomake on lähetetty sähköpostiisi tilausvahvistuksen kanssa osoitteesta [email protected] Tulosta ja täytä lomake ja liitä se tuotteen (tuotteiden) mukaan. Palautus- ja peruuttamislomake voidaan lähettää vain sähköisesti, meillä ei ole mahdollisuutta lähettää paperista versiota. 

Lähetämme tuotteiden kanssa valmiiksi maksetun rahtikirjan. Teippaa rahtikirjan kiinni pakkauspussiin ja jätä palautusposti samaan paikkaan, josta noudit pakettisi, niin lähetyksesi lähetetään takaisin keskusvarastoomme Ruotsiin. Vastaanotettuamme tuotteen, tulemme hyvittämään maksun ostoksestasi Klarnan kautta, eikä tästä tule sinulle lisämaksuja. On tärkeää, että käytät meidän lähettämäämme valmiiksi maksettua rahtikirjaa, koska emme voi jälkikäteen hyvittää palautuksesi toimitusmaksuja sinulle. Jos et löydä valmiiksi maksettua rahtikirjaa paketistasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin lähetämme sinulle valmiiksi maksetun rahtikirjan sähköpostiisi.

Asiakkaalla on oikeus kokeilla tuotteen sopivuutta kotona, kunhan tuotetta ei käytetä ja kaikki alkuperäispakkauksen osat ovat ehjiä ja osat tallella. Jos käyttämätön tuote palautetaan 14 päivän sisällä, korvataan koko ostosumma asiakkaalle. Jos tuotetta on selkeästi käytetty tavalla, joka ei ole tarpeellinen tuotteen kokeilun kannalta, tullaan hyvityssummasta vähentämään se arvonmenetys, joka on tapahtunut.


Hyvitysmaksu tehdään Klarnan toimesta 14 päivän sisällä, ja he tulevat kysymään kaikkia tarvitsemiaan tietoja maksun suoritukseen. Jos olet maksanut laskulla, kannattaa sinun joko maksaa lasku tai olla yhteydessä Klarnaan välttyäksesi turhilta maksumuistutuksilta. Säästäthän tilausvahvistuksen ja maksusuorituksen tositteen ostostasi, jotta voit todistaa tehneesi oston verkkokaupastamme.


Ostoa ei katsota perutuksi, jos jätät paketin hakematta noutopisteestä. Katso tarkempi informaatio hakemattomista paketeista kohdasta ”hakemattomat paketit/takaisinlähetykset”.


Muilta jälleenmyyjiltä ostettuja tuotteita ei voi palauttaa 2XU.fi verkkokauppaan, vaan ne tulee palauttaa samaan kauppaan, josta tuote on ostettu.
 

Kampanjatuotteiden palautus

Alennukset ja kampanjat vähennetään aina oston yhteissummasta jo ostohetkellä. Jos alennettu tuote palautetaan, annetaan takaisin kyseisen tuotteen osan alennusta, ei koko oston alennusta.  


Vaihdon yhteydessä ei oteta huomioon meneillään olevan kampanjan alennuksia. Alennukset ja kampanjat koskevat vain uusia ostettavia tuotteita. Lahjaa tai alennusta ei voi vaihdon yhteydessä käyttää toisiin tuotteisiin. 

 

7. Reklamaatio

Reklamaatio voidaan tehdä tuotteesta, joka on sovellettavan kuluttajasuojalainsäädännön mukaisesti viallinen, eikä esimerkiksi vaurioitunut normaalin kulumisen, väärästä käytöstä tai pitkän käyttöiän seurauksena. Sinulla on oikeus reklamoida tuote kahden vuoden kuluessa ostoksestasi, mutta kuitenkin kahden kuukauden kuluessa siitä kun havaitsit virheen. Jos haluat reklamoida viallisen tuotteen, tulee sinun tehdä asiasta palautushakemus. Kirjaudu asiakassivuillesi www.2xu.fi klikkaamalla ”kirjaudu sisään” oikeasta yläkulmasta ja valitse ”Minun Sivut” ja valitse välilehti ”Palautus”. Seuraa ohjeita, otamme sinuun yhteyttä reklamaation edetessä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme [email protected] Lähetäthän meille tiedot virheen laadusta, kuvan virheestä, tuotteen tiedot ja tilausnumerosi. Vastaanotettuamme viestisi tulemme lähettämään sinulle valmiiksi maksetun rahtilapun sähköpostitse. Meillä ei ole mahdollisuutta maksaa lähetysmaksujasi jälkikäteen. Emme ota vastaan postiennakolla lähetettyjä tuotteita. 

 

Reklamaatio tulee tehdä heti, kun vika on havaittu. Katso tuotetakuumme ehdot alta. 2XU pidättää oikeuden tuotteen korjaamiseen, uuden tuotteen lähetykseen tai viimeisenä vaihtoehtona tuotteen ostohinnan hyvitykseen.


Kun olemme vastaanottaneet tuotteen käsittelemme sen 30 päivän kuluessa.

 

8. Tuotetakuu

2XU:n vaatteilla ja asusteilla on valmistus- sekä materiaalitakuu. Kompressiotuotteilla on ostopäivästä yhden vuoden takuu ja märkäpuvuillamme kaksi vuotta. 

Muilta jälleenmyyjiltä ostettuja tuotteita ei voi reklamoida 2XU:lle, vaan ne reklamoidaan kyseessä olevaan ostopaikkaan.

 

9. Henkilötiedot

2XU käsittelee oston yhteydessä pyydettäviä henkilötietoja luottamuksellisesti ja henkilötietolain asettamien vaatimuksien mukaisesti. Hyväksyessäsi oston verkkokaupassamme, annat luvan meille tallentaa syöttämäsi tiedot, joita käytämme käsittelemään tilauksesi. 2XU saa säilyttää sen tietosuojaselosteessa määritellyt asiakkaan tiedot. Henkilötietojasi käytämme vain me, sekä ne yhteistyökumppanimme, joiden kanssa ostaminen verkkokaupasta tapahtuu, esimerkiksi Klarna ja Postnord. Voit milloin tahansa poistaa tiedot rekisteristämme.


2XU.FI:n asiakkaiden henkilötietoa koskeva tietosuojaseloste löytyy täältä.

 

10. Evästeet

2XU.fi sivuilla käytetään evästeitä (cookies). Sähköisen viestinnän tietosuojalain mukaan evästeiden käytöstä ja niiden käyttötarkoituksesta on ilmoitettava.

Eväste on pieni tunnistetiedosto, joka siirtyy palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Evästeiden käyttö ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä rasita vierailijan tietokonetta. Evästeet eivät sisällä käyttäjän käyttäjä- tai henkilötietoja, eivätkä ne mahdollista pääsyä kyseisiin tietoihin. Käytämme evästeitä mahdollistamaan käyttäjän toimintoja ja kerätään yleisiä tilastollisia kävijätietoja verkkopalvelun kehittämistä varten.


Verkkokaupassa käytetään myös Google Analyticsia, Google Tag Manageria, Facebook Pixeliä. Nämä ovat kolmansien osapuolien evästeitä ja auttavat meitä keräämään tietoa asiakkaidemme käyttäytymisestä verkkokaupassa ja auttavat kasvattamaan liikennettä verkkokauppaamme. Me, sekä yllämainitut kolmannet osapuolet käytämme tietoja mainosten optimointiin ja sijoitteluun, sisältäen kolmansien osapuolien mainokset ja mainokset, jotka perustuvat tämän nettikaupan aiempiin vierailuihin ja myös meidän omien sekä kolmansien osapuolien internet sivuilla. Googlen oikeudet käyttää Analyticsin kautta keräämää tietoa määritellään Google Analyticsin käyttöehdoissa.

Käyttämällä tätä nettisivua, hyväksyt nämä ehdot ja annat meidän käyttää evästeitä selaimessasi. Voimme käyttää evästeitä keräämään muun muassa seuraavia tietoja:
(A) tietokoneen käyttöjärjestelmä
(B) tietokoneen selain ja ominaisuudet
(C tietokoneen IP -osoitetta (Internet Protocol) sekä maantieteellistä sijaintia
(D) vierailtuja sivuja, sekä millä hakusanoilla niille on päästy
(E) nettiselaimen käytön tilastoja, sekä kuinka kauan milläkin sivuilla on vierailtu
Emme tule käyttämään näitä tietoja henkilökohtaisesti, eli emme tule identifioimaan käyttöä tai niiden aktiviteettitietoja, lukuun ottamatta tilanteita, jossa ostoehtomme tai laki näin edellyttää.

 

11. Verkkokaupan tietoja

Turvallisuus
2XU.fi käyttää SLL (Secure Socket Layer) -järjestelmää, joka mahdollistaa datan turvallisen siirron siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL-turvakäytäntöön luottavat mm. Klarna, sekä muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut. 


Tuotetiedot
Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin sekä tuotteen loppumiseen verkkokaupassamme. Emme takaa että tuotekuvat antavat tuotteen tarkan ulkonäön tai että kuvat ovat aivan todenmukaiset. Tuotteen väreihin kuvassa voi vaikuttaa tietokoneen näyttö, kuvan laatu ja resoluutio. Kaikki kuvamateriaali tulee mieltää kuvana, ei oikeana tuotteena. 


Kaikki sisältö, grafiikka, käyttäjä- ja visuaaliset materiaalit, valokuvat, tuotemerkki, logot, ääni, musiikki, taide ja datakoodit, sekä sivun design, rakenne, valikoima, ilmaisutavat sekä pohjat jollain tavalla omistaa, kontrolloi tai on lisensoitu 2XU:lle tai muulla tavalla omistaa oikeudet kolmansiin osapuoliin ja niitä suojelee tekijänoikeuslaki, patentti tai tuotemerkkilait ja muut immateriaaliset oikeudet. Me pidätämme kaikki immateriaaliset oikeudet itsellämme, mukaan lukien kaikki meidän itse tuottama materiaali tekijänoikeuslain nojalla. Mikään näistä ei oikeuta sinua käyttämään meidän markkinointimateriaalia, yrityksen nimeä, tuotemerkkiä, logoja, verkkotunnusta tai muita joista tuotemerkin tunnistaa.


Sinulla ei ole oikeutta muuttaa tai kopioida verkkokauppamme layoutia, ohjelmistoa tai koodia tai tuhota/hajottaa verkkokaupan lähdekoodia.


Tuotearvostelu
Kun jätät tuotearvostelun verkkokauppamme, annat samalla myös luvan meidän julkaista arvostelu muissa sosiaalisen median kanavissamme. 2XU pidättää oikeuden myös olla julkaisematta arvosteluja ja olla ottamatta pois jo lähetettyjä arvosteluja.

 

12. Force Majeure

2XU:sta riippumattomissa tapauksissa, kuten lakimuutokset, viranomaismääräykset, lakko, saarto, sivujen sulkeminen, boikotti, sabotaasi, tulipalo, räjähdys, luonnonkatastrofit, tulva, terrorismi tai muu vastaava tapahtuma, niin vapaudumme velvollisuudesta noudattaa osaamme kauppasopimuksesta. Jos poikkeustila kestää yli kaksi kuukautta, on asiakkaalla sekä 2XU:lla oikeus perua kauppa ilman lisäkustannuksia. 2XU ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita syntyy 2XU:n noudattaessa normaalia varovaisuutta. 2XU ei myöskään vastaa missään tapauksissa välillisistä vahingoista.

 

13. Riitatapaukset

Asiakkaan ja 2XU:n väliseen sopimukseen sovelletaan Suomen lakia, jonka soveltuvilla pakottavilla kuluttajasuojalainsäädännön määräyksillä on aina etusija näihin ehtoihin nähden. Seuraamme kuluttajariitalautakunnan antamia suosituksia ja Suomen lakia mahdollisessa riitatilanteessa.

 

14. Yhteydenotto ja päivitykset

2XU voi päivittää ostoehtoja ja päivittää täten "viimeksi päivitetty" päivämäärän. Asiakkaan tulee aina lukea läpi nämä ostoehdot. Osotehdot ovat aina saatavilla 2XU.FI verkkosivuilta ja asiakas voi tarvittaessa säästää ostoehdot näiltä sivuilta. 
Mikäli sinulla on kysymyksiä näiden ostoehtojen sisällöstä tai peruuttamisoikeuden käyttämisestä, reklamaation tekemisestä, tilauksesta, kuljetusvahinkojen ilmoittamisesta tai muusta asiasta, otathan yhteyttä 2XU:n asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected]

 

Viimeksi päivitetty: 23.3.2018

 

 

 

Tuote on varastossa.
Tuote on tilattu toimittajalta ja toimitusaika on vahvistettu.
Vahvistamaton - Ota yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@2xu.fi toimituspäivämäärän saamiseksi.
Tuote pitää tilata tavarantoimittajalta.
Tuotetta on sivuvarastossa
Tuote on tilattu toimittajalta, mutta toimitusaika ei ole vahvistettu.
Tuotteet tilataan tavarantoimittajamme varastosta.
Vahvistamaton - Ota yhteyttä asiakaspalveluun asiakaspalvelu@2xu.fi tarkemman tiedon saamiseksi.