ASIAKASKESKUS

YLEISET EHDOT 2XU.FI


Kun ostat verkkokaupastamme, hyväksyt verkkokauppamme sekä 2XU.fi sivujen takana olevan yrityksen, 2XU Finland Oy:n (Y-tunnus: 2857061-1), yleiset ehdot. Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, saat meiltä automaattisen tilausvahvistusviestin sähköpostiisi sekä ohjeet ja ehdot oston palauttamiseen/vaihtoon/peruuttamiseen siihen sähköpostiosoitteseen, jonka olet kassalla syöttänyt.
Vahvistussähköpostissa on kaikki tiedot tilauksestasi, eli toimitusosoite, tuotteet, hinnat ja toimitusmaksu. Jos jokin tilauksessa on väärin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]

Alla ovat kuluttajansuojalain sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen myöhempänä ”General Data Protection Regulation, GDPR” mukaiset yleiset ehtomme, jotka koskevat verkkokaupassa www.2XU.FI tehtyjä tilauksia.

 

Mikäli et löydä vastauksia kysymyksiisi, voit katsoa yleiset kysymykset ja vastaukset tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme täältä.

 

Ostoehtojen yhteenveto:
• Toimitamme vain Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Et voi tilata 2XU.fi sivuilta, jos asut toisessa maassa.
• Tuotteilla on 30 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Lähetämme tuotteiden kanssa valmiiksi maksetun rahtikirjan, teippaa rahtikirjan kiinni pakkaukseen. Täytä myös palautuslomake, jonka olet vastaanottanut tilausvahvistuksen yhteydessä osoitteesta [email protected] Liitä palautuslomake yhteen tuotteiden kanssa ja jätä palautusposti samaan paikkaan, josta noudit pakettisi, niin lähetyksesi lähetetään takaisin keskusvarastoomme Ruotsiin. Vastaanotettuamme tuotteen, tulemme hyvittämään maksun ostoksestasi Klarnan kautta, eikä tästä tule sinulle lisämaksuja. On tärkeää, että käytät meidän lähettämäämme valmiiksi maksettua rahtikirjaa, koska emme voi jälkikäteen hyvittää palautuksesi toimitusmaksuja sinulle. Palautuksia/vaihtoja ei voi lähettää postiennakolla.
• Alle 18 vuotiaalla tulee olla huoltajan suostumus asioidakseen verkkokaupassamme. Ostosopimus voidaan tehdä vain yli 18-vuotiaiden henkilöiden kanssa.
• 2XU luo automaattisesti asiakkaalle käyttäjätilin tilauksen teon yhteydessä. Käyttäjätililtä asiakas voi helposti seurata omaa tilaustaan ja nähdä tilaushistoriansa.
• Normaali toimitusaika on 3-5 arkipäivää, riippuen siitä, missä päin Suomea asut. 
• Verkkokaupassa maksaminen tapahtuu Klarna Checkout -palvelun avulla. Voit maksaa ostosi kortilla, laskulla, suoramaksulla verkkopankin kautta tai erämaksulla.
• Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä antaa seuraavat tiedot, nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite ja tarvittaessa henkilötunnus (laskulla tai erämaksulla maksattaessa).
• Saapunut paketti tulee hakea postin noutopaikasta 14 päivän sisällä. Takaisinlähetetyistä paketeista veloitamme 50 euron maksun. Jos haluat perua tai palauttaa ostoksesi, haet paketin ja sen jälkeen palautat tuotteen. Hakematon paketti ei ole palautus. Palautuslomakkeen löydät tilausvahvistuksen yhteydestä jonka olet vastaanottanut osoitteesta [email protected] tilauksesi yhteydessä. Seuraa palautuslomakkeen ohjeita.

 

1. Sopimus

Asiakas sitoo ostosopimuksen tämän yrityksen kansa:
Yritys: 2XU Finland Oy
Osoite: Ruukintie 3, 02330 Espoo
Y-tunnus: 2857061-1
Sähköposti: [email protected] 

2XU Finland Oy omistaa kaikki oikeudet tuotemerkkiin Suomessa. 2XU.fi verkkokaupassa myydään 2XU merkin urheiluvaatteita ja välineitä.

Myyjään viitataan alla olevassa sopimuksessa nimillä: ”2XU”, ”2XU.fi”, ”myyjä”, ”meidän”, ”me”. Ostaja on henkilö, joka tekee tilauksen, alla nimettynä: ”asiakas”, ”ostaja” ”sinä”, ”sinun”, ”kuluttaja”.
 

2. Sopimus ostamisesta ja tilausvahvistus

Suorittaessasi ostosi verkkokaupassa www.2xu.fi hyväksyt nämä ostoehdot ja sopimus ostosta syntyy. 2XU luo automaattisesti asiakkaalle käyttäjätilin tilauksen teon yhteydessä. Käyttäjätililtä asiakas voi helposti seurata omaa tilaustaan ja nähdä tilaushistoriansa. 
Kun olemme vastaanottaneet tiluksesi saat meiltä automaattisen tilausvahvistuksen sähköpostiisi sekä ohjeet ja ehdot tilauksen peruuttamiseen/palauttamiseen/vaihtoon. Tilausvahvistusviestissä on kaikki tiedot tilauksestasi, eli toimitusosoite, tuotteet, hinnat ja toimitusmaksu sekä erillinen liite jossa tiedot tilauksen peruuttamisesta/palauttamisesta. Jos jokin tilauksessa on väärin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected]

2XU pidättää oikeuden siihen, että toimitusta ei lähetetä, jos varaston saldo on ollut virheellinen tilaushetkellä. 2XU ei ole velvoitettu toimittamaan kyseistä tuotetta, vaan voi ehdottaa vastaavaa tuotetta. Alle täysi-ikäiset voivat asioida verkkokaupassa vain huoltajan suostumuksella. 2XU.FI toimittaa vain Suomeen, Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Et voi tilata tai ostaa tuotteita, jos asut toisessa maassa.

 

3. Hinnat

Kaikki hinnat verkkokaupassamme, ovat euroissa sisältäen arvonlisäveron. Yhteissumma, jonka asiakas maksaa, näkyy kassalla ennen oston vahvistusta. Yhteissummaan sisältyy tuotehintojen lisäksi toimitusmaksut sekä mahdolliset muut maksut. 

2XU pidättää oikeuden perua kauppa väärin kirjoitettujen ja teknisten ongelmien muuttaessa ilmoitettua hintaa. Jo lähetetyn ja toimitetun tuotteen hintaa ei voi enää muuttaa, vaikka verkkokaupan hinnat muuttuisivat myöhemmin, tai alennuskoodi olisi jäänyt käyttämättä. 

Kampanjat ja alekoodit
2XU.fi sivun kampanjat ovat aina voimassa rajoitetun ajan. Alennuskoodit ovat kertakäyttöisiä eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. Yhteen tilaukseen voi käyttää yhden alennuskoodin eikä useita alennuskoodeja voi yhdistää. Tarkista kassalla, että summa korjaantuu oikeaksi syötettyäsi alennuskoodin. 2XU pidättää oikeuden perua kauppa väärin käytettyjen alennuskoodien kohdalla. Alennuskoodia ei voi muuttaa rahaksi. 

Tarjouksien ja alennuskoodien voimassaoloaika kerrotaan kampanjoiden yhteydessä. Alennuskoodin arvo jaetaan tilattujen tuotteiden kesken. Jos yksi tuotteista palautetaan, otetaan jokaisesta tuotteesta alennettu osa pois. Palautuksen yhteydessä alennuskoodia ei makseta takaisin eikä sitä voi uudestaan käyttää.
 

4. Maksaminen

Maksaminen tapahtuu yhteistyössä Klarna Checkout -palvelun kanssa. Maksuvaihtoehdot ovat lasku, osamaksu, kortti ja suoramaksu verkkopankin kautta. Suorittaessasi oston kassalla, hyväksyt Klarna AB (publ):n (556737-0431, Sveavägen 46, 111 34 Stockholm) ehdot. Käyttääksesi Klarna Checkout -palvelua sinun on oltava vähintään 15 vuotta vanha. Klikattuasi ”Osta” hyväksyt myös nämä 2XU Finland OY, 2XU.FI:n yleiset ostoehdot. 

Klarnan on varmistettava henkilöllisyytesi voidakseen turvallisesti tunnistaa sinut ja estääkseen Klarna Checkout -palvelun luvatonta käyttöä tai väärinkäyttöä sekä täyttääkseen hyvän luotonantotavan edellyttämät vaatimukset. Klarna hakee lisätietoja erinäisiltä palveluntuottajilta kuten esimerkiksi henkilötunnuksen, nimen ja osoitteen sekä luottovaihtoehtojen valinnassa myös luottotietoja. Klarna Checkout sopeuttaa automaattisesti riskinarvioinnin ja siten palvelun sisällön joka kerta, kun käytät palvelua eikä sinun tarvitse antaa välttämättömien tietojen lisäksi muita tietoja. Tietyissä tilanteissa aikaisemmin annettu ja Klarnan hyväksymä osoitteesi näkyy heti sähköpostiosoitteesi ja postinumerosi antamisen jälkeen.

Sinun käyttöösi tarjottavat maksuvaihtoehdot näkyvät Klarna Checkout -palvelussa. Valittavinasi voi olla lasku, erämaksu, korttimaksu ja suoramaksu pankin kautta. Oletusmaksuvaihtoehtona on lasku, milloin mahdollista, mutta voit vaihtaa tämän haluamaasi vaihtoehtoon kassalla.

Klarna Checkout palvelun voi suojata henkilökohtaisella PIN-koodilla. Maksuun liittyvissä ongelmissa Klarna toimii asiakaspalveluna.

 

Lue lisää maksuvaihtoehdoistamme täältä

 

YRITYKSET
Voit vaihtaa yritysnäkymän oikeasta yläkulmasta ja maksaa laskulla. Sinun tulee ensin rekisteröityä ja odottaa hyväksyntää yrityksenä kirjautumiselle. Rekisteröityäksesi verkkokauppaan 2xu.fi, lähetä yrityksesi yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen [email protected] ja olemme sinuun yhteydessä.

 

5. Toimitustapa

Yhteistyökumppanimme toimituksissa on Postnord. Tilaukset toimitetaan lähimpään paketin noutopisteeseen. Saat vahvistusviestin tilauksen saapuessa noutopisteeseen. Tarvitset voimassaolevan henkilöllisyystodistuksen hakeaksesi paketin. Toimitusaika on noin 3-5 arkipäivää sen jälkeen, kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Pyhinä toimitusaika voi pidentyä muutamilla päivillä. Viikonloppuna tilatut tuotteet lähetetään varastostamme seuraavana maanantaina.

Lähetettyämme tilauksen saat sähköpostiisi toimitusvahvistuksen. Paketin tulisi toimitusvahvistuksen jälkeen saapua noutopisteeseen 3-5 arkipäivässä. Ole yhteydessä asiakaspalveluumme, jos et ole saanut ilmoitusta paketin saapumisesta 5 arkipäivän jälkeen lähetysvahvistuksesta. 

 

Hakemattomat paketit/takaisinlähetykset
Jos et hae pakettiasi 14 päivän sisällä saapumisesta, lähetetään se takaisin 2XU:lle. Tästä saat 50 euron maksun meille koituvien kulujen takia. Jos haluat palauttaa tuotteen, tulee sinun hakea tuote Postnordin noutopisteestä ja tehdä palautus, ei jättää tuotetta hakematta. Hakematon paketti ei tarkoita palautusta. Katso palautuskäytäntö lähemmin kohdasta ”6. Peruuttamisoikeus, palautus ja vaihto”.

 

Kuljetusvahingot
2XU on vastuussa paketeista, jotka vahingoittuvat tai hukkuvat kuljetuksessa asiakkaalle.

Jos huomaat, että vastaanottamasi tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tulee sinun tehdä reklamaatio välittömästi, kuitenkin viimeistään kahden viikon sisällä tuotteen vastaanottopäivästä. On tärkeää, että tarkastat tuotteen vastaanotettuasi sen. 2XU suosittelee, että raportoit kuljetusvahingon lähimmälle noutopisteelle ja sen jälkeen otat yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] Säilytä kaikki pakkausmateriaali kuljetusvahinko tapauksissa. 
 

6. Peruuttamisoikeus, palautus ja vaihto

Peruminen koskee vain tuotteita, jotka ovat alkuperäisessä pakkauksessaan ja käyttämättömiä. Pakkauksen ja tuotteen tulee olla vahingoittumassa alkuperäiskunnossa ja jälleenmyytävässä kunnossa. Kaikki laput tulee olla kiinni tuotteessa. Ethän teippaa tai liimaa rahtikirjaa tuotteen alkuperäispakkaukseen kiinni, vaan käytät sitä pakkauslaatikkoa, jossa tuote on vastaanotettu.

Palautuksen, vaihdon ja peruutuksen postikustannuksista tai mahdollisista vahingoista kuljetuksen aikana on vastuussa 2XU, kunhan käytät meidän lähettämää rahtikirjaa palautuksen lähettämiseen. Palautuksia/vaihtoja ei voi lähettää postiennakolla. 2XU edellyttää, että asiakas ottaa aina kuitin palauttaessaan tuotteita kuljetusyhteistyökumppanin kautta ja pitämään sen tallessa siihen saakka, kunnes 2XU on käsitellyt palautuksen. 
 
Näin palautat tuotteen meille
Täytä palautus/peruuttamislomake tai ilmoita perumisesta/palauttamisesta meille 30 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Sinulla on ilmoituksen jälkeen 14 päivää aikaa lähettää tuote meille.
Palautus- ja peruuttamislomake on lähetetty sähköpostiisi tilausvahvistuksen kanssa osoitteesta [email protected] Tulosta ja täytä lomake ja liitä se tuotteen (tuotteiden) mukaan. Palautus- ja peruuttamislomake voidaan lähettää vain sähköisesti, meillä ei ole mahdollisuutta lähettää paperista versiota. 
Lähetämme tuotteiden kanssa valmiiksi maksetun rahtikirjan. Teippaa rahtikirjan kiinni pakkauspussiin ja jätä palautusposti samaan paikkaan, josta noudit pakettisi, niin lähetyksesi lähetetään takaisin keskusvarastoomme Ruotsiin. Vastaanotettuamme tuotteen, tulemme hyvittämään maksun ostoksestasi Klarnan kautta, eikä tästä tule sinulle lisämaksuja. On tärkeää, että käytät meidän lähettämäämme valmiiksi maksettua rahtikirjaa, koska emme voi jälkikäteen hyvittää palautuksesi toimitusmaksuja sinulle. Jos et löydä valmiiksi maksettua rahtikirjaa paketistasi, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin lähetämme sinulle valmiiksi maksetun rahtikirjan sähköpostiisi.

Asiakkaalla on oikeus kokeilla tuotteen sopivuutta kotona, kunhan tuotetta ei käytetä ja kaikki alkuperäispakkauksen osat ovat ehjiä ja osat tallella. Jos käyttämätön tuote palautetaan 14 päivän sisällä, korvataan koko ostosumma asiakkaalle. Jos tuotetta on selkeästi käytetty tavalla, joka ei ole tarpeellinen tuotteen kokeilun kannalta, tullaan hyvityssummasta vähentämään se arvonmenetys, joka on tapahtunut.

Hyvitysmaksu tehdään Klarnan toimesta 14 päivän sisällä, ja he tulevat kysymään kaikkia tarvitsemiaan tietoja maksun suoritukseen. Jos olet maksanut laskulla, kannattaa sinun joko maksaa lasku tai olla yhteydessä Klarnaan välttyäksesi turhilta maksumuistutuksilta. Säästäthän tilausvahvistuksen ja maksusuorituksen tositteen ostostasi, jotta voit todistaa tehneesi oston verkkokaupastamme.

Ostoa ei katsota perutuksi, jos jätät paketin hakematta noutopisteestä. Katso tarkempi informaatio hakemattomista paketeista kohdasta ”hakemattomat paketit/takaisinlähetykset”.

Muilta jälleenmyyjiltä ostettuja tuotteita ei voi palauttaa 2XU.fi verkkokauppaan, vaan ne tulee palauttaa samaan kauppaan, josta tuote on ostettu.
 
Kampanjatuotteiden palautus
Alennukset ja kampanjat vähennetään aina oston yhteissummasta jo ostohetkellä. Jos alennettu tuote palautetaan, annetaan takaisin kyseisen tuotteen osan alennusta, ei koko oston alennusta.  

Vaihdon yhteydessä ei oteta huomioon meneillään olevan kampanjan alennuksia. Alennukset ja kampanjat koskevat vain uusia ostettavia tuotteita. Lahjaa tai alennusta ei voi vaihdon yhteydessä käyttää toisiin tuotteisiin. 
 

7. Reklamaatio

Reklamaatio voidaan tehdä tuotteesta, joka on sovellettavan kuluttajasuojalainsäädännön mukaisesti viallinen, eikä esimerkiksi vaurioitunut normaalin kulumisen, väärästä käytöstä tai pitkän käyttöiän seurauksena. Sinulla on oikeus reklamoida tuote kahden vuoden kuluessa ostoksestasi, mutta kuitenkin kahden kuukauden kuluessa siitä kun havaitsit virheen. Jos haluat reklamoida viallisen tuotteen, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Lähetäthän meille tiedot virheen laadusta, kuvan virheestä, tuotteen tiedot ja tilausnumerosi. Vastaanotettuamme viestisi tulemme lähettämään sinulle valmiiksi maksetun rahtilapun sähköpostitse. Meillä ei ole mahdollisuutta maksaa lähetysmaksujasi jälkikäteen. Emme ota vastaan postiennakolla lähetettyjä tuotteita. 
 
Reklamaatio tulee tehdä heti, kun vika on havaittu. Katso tuotetakuumme ehdot alta. 2XU pidättää oikeuden tuotteen korjaamiseen, uuden tuotteen lähetykseen tai viimeisenä vaihtoehtona tuotteen ostohinnan hyvitykseen.

Kun olemme vastaanottaneet tuotteen käsittelemme sen 30 päivän kuluessa.
 

8. Tuotetakuu

2XU:n vaatteilla ja asusteilla on valmistus- sekä materiaalitakuu. Kompressiotuotteilla on ostopäivästä yhden vuoden takuu ja märkäpuvuillamme kaksi vuotta. 

Muilta jälleenmyyjiltä ostettuja tuotteita ei voi reklamoida 2XU:lle, vaan ne reklamoidaan kyseessä olevaan ostopaikkaan.
 

9. Henkilötietojen Tietosuojakäytäntö

9.1. Tietosuojavastaava

2XU Finland Oy, 2857061-1, Ruukintie 3, 02330 Espoo, Suomi (myöhempänä ”2XU”) on henkilötiedoistasi vastaava yritys. 2XU käsittelee oston yhteydessä pyydettäviä henkilötietoja lain sekä EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (”General Data Protection Regulation, GDPR”) asettamien vaatimuksien mukaisesti. 

Hyväksyessäsi oston verkkokaupassamme, annat luvan meille tallentaa syöttämäsi tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, tilaushistoria, maksutapa), joita käytämme käsittelemään tilauksesi. Säilytämme myös informaation, jonka annat, mikäli tilaat uutiskirjeemme. Kun teet oston verkkokaupastamme, tallentuu ostotietosi automaattisesti kohtaan ”Minun Sivut”, josta voit tarkastella omia tietojasi, muuttaa niitä tai poistaa ne. Voit milloin tahansa poistaa tiedot rekisteristämme, tai perua uutiskirjeen tilauksen.

 

9.2. Henkilötietojen kerääminen

2XU kerää henkilötietojasi, kun teet tilauksen verkkokaupastamme, tilaat uutiskirjeemme, rekisteröidyt asiakkaaksemme, otat yhteyttä asiakaspalveluumme verkkosivujemme, sähköpostin tai puhelimen kautta tai jos osallistut järjestämäämme kilpailuun, jossa pyydetään jotain henkilötietojasi. Keräämme myös henkilötietoa 2xu.fi sivuilla evästeiden avulla. Voit milloin tahansa estää evästeiden käytön vieraillessasi sivuilla 2xu.fi, voit lukea lisää tästä kappaleesta ”9.3. Evästeet”.

Tiedot, joita keräämme, vaihtelevat sen mukaan, miten keräämme tiedon, oletko asiakas verkkokaupassamme, jälleenmyyjä, yhteistyökumppani, työnhakija, uutiskirjeen tilaaja tai jokin muu. Jos olet esimerkiksi verkkokauppamme asiakas, keräämme sinusta seuraavat tiedot:
a) Nimesi
b) Yhteystietosi: sähköposti, toimitusosoite, laskutusosoite
c) Maksutapasi
d) Muut tiedot joita annat oston yhteydessä tai jälkikäteen ottaessa meihin yhteyttä

Jos otat meihin yhteyttä, säilytämme ne tiedot, jotka jaat kanssamme sekä mahdollisesti sen vuorovaikutuksen, jonka käyt kanssamme.

 

9.3. Evästeiden käyttö

2XU.fi sivuilla käytetään evästeitä (cookies). Lain mukaan evästeiden käytöstä ja niiden käyttötarkoituksesta on ilmoitettava. Eväste on pieni tunnistetiedosto, joka siirtyy palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana. Evästeiden käyttö ei näy vierailijalle istunnon aikana eikä rasita vierailijan tietokonetta. Evästeet eivät sisällä käyttäjän käyttäjä- tai henkilötietoja, eivätkä ne mahdollista pääsyä kyseisiin tietoihin. Käytämme evästeitä mahdollistamaan käyttäjän toimintoja ja kerätään yleisiä tilastollisia kävijätietoja verkkopalvelun kehittämistä varten. 

Verkkokauppamme vierailijana hyväksyt evästeiden käytön, kun painat ”Hyväksyn” pop-up –ikkunasta avattuasi verkkosivumme selaimellasi. Mikäli et hyväksy evästeiden käyttöä, suosittelemme lopettamaan verkkosivujemme käytön.

 

Määrittely ja tulkinta
Tässä evästeiden käyttöä koskevassa selosteessa on käytetty seuraavia käsitteitä:
”Eväste” on pieni tunnistetiedosto, joka siirtyy palvelimelta vierailijan tietokoneeseen istunnon aikana.
”Evästeitä koskeva laki” tarkoittaa evästeitä koskevia lakeja (esim. Privacy and Electronic Communications (EC Directive) Regulations 2003, EU Regulation 2016/679 General Data Protection Regulation ("GDPR")) sekä muut datan suojaamiseen sovellettavat lait. 
”Henkilötiedot” kaikki ne tiedot, joilla on mahdollista identifioida yksilö.
”2XU/me/meidän” 2XU Finland Oy, Y-tunnus: 2857061-1, Ruukintie 3, 02330 ESPOO.

 

Tiedot
Tämän verkkosivuston omistaa ja sen käytöstä vastaa 2XU. Voit tavoittaa meidät osoitteesta [email protected]


Miten tämä verkkosivusto käyttää evästeitä?
Tämä verkkosivusto käyttää ensimmäisen tahon evästeitä, eli evästeitä, jotka ovat suoraan meidän asettamiamme ja käyttämiä. Käytämme evästeitä helpottamaan verkkosivumme käyttöä ja parantamaan palveluitamme. Olemme huolellisesti valinneet juuri nämä evästeet, ja tämän myötä turvanneet henkilötietojesi ysityisyyden.
Käyttämällä verkkosivujamme voit myös saada jotain kolmansien osapuolien evästeitä päätteellesi. Kolmansien osapuolien evästeet ovat muiden kuin meidän asettamia evästeitä. Kolmansien osapuolien evästeitä käytetään näillä verkkosivuilla esimerkiksi mainosten takia. 

 

Mitä evästeitä tämä verkkosivu käyttää?
Seuraavia omia evästeitämme käytetään verkkosivuillamme:    
ASPXANONYMOUS: käytetään säilyttämään kirjautumattomien käyttäjien verkkosivujen näyttökertoja.
ASPXAUTH: .NET:n käyttämä teknologia, jonka pohjalta verkkosivu toimii sisäänkirjautuneille käyttäjille. 
ASP.NET_Sessionld: .NET:n käyttämä teknologia, jonka pohjalta verkkosivu toimii joka pitää istunnon ID:n.
Yksi tai useampi, joka alkaa: McWeb: Sisältää kirjautumistietoja, mikäli olet käyttäjänä ottanut tämän käyttöön.
Cloudflare __cfduid eväste auttaa hallitsemaan verkkosivuston turvallisuutta.
GA.JS: kokoelma evästeitä, joita käyttävät Google Analytics och Google Tag Manager näyttämään verkkosivujen käyttäjätietoja. Ei säilytä henkilötietoja tai pysty identifioimaan yksittäistä käyttäjää. Tätä tietoa ei myöskään jaeta kenenkään muun toimijan kuin 2XU.FI ylläpitäjän kanssa.
Yksi tai useampi, joka alkaa: MC_: Mailchimpin käyttämä eväste, jonka avulla lähetämme uutiskirjeemme.

Markkinointityökalut sekä analysointi: 2XU.FI käyttää kolmansien osapuolien alustoja voidakseen antaa relevanttia tietoa tuotteistaan muissa kanavissa kuin 2XU.FI. Kolmannet osapuolet, joita käytämme:
Google Analytics: _dc_gtm_UA, _ga, _gid, CONSENT, NID, DV
Facebook Pixel: c_user, datr, dpr, fr, presence, sb, wd, xs


Verkkokaupassa käytetään Google Analyticsia verkkokauppamme analyysipalveluille. Tämä kolmannen osapuolen työkalu auttaa meitä keräämään tietoa anonyymien kävijöiden käyttäytymisestä verkkokaupassamme. Tämä auttaa meitä kehittämään verkkokauppaamme ja tarjoamaan tarjoamiamme palveluita. Sinun ei tarvitse hyväksyä näiden evästeiden käyttöä. Näiden evästeiden käyttöön ei kuitenkaan liity mitään riskiä, vaan se auttaa meitä parantamaan verkkokauppaamme. Googlen oikeudet käyttää Analyticsin kautta keräämää tietoa määritellään Google Analyticsin käyttöehdoissa.

 

Käyttämällä tätä nettisivua, hyväksyt nämä ehdot ja annat meidän käyttää evästeitä selaimessasi.

 

Sopimus ja kontrollointi
Tulet saamaan pop-up-ikkunan ennen kuin evästeitä aletaan käyttää. Hyväksymällä evästeiden käytön voimme antaa sinulle parhaan mahdollisen käyttökokemuksen verkkokaupassamme. Mikäli et hyväksy evästeiden käyttöä, otathan huomioon, että kaikki verkkokauppamme ominaisuudet eivät toimi. 
Voit aktivoida evästeet tai perua aktivoinnin selaimestasi. Useimmissa selaimissa on myös mahdollisuus hallita kolmansien osapuolien evästeiden käyttöä. Yleensä lähes kaikki selaimet sallivat evästeiden käytön. Lisätietoja näistä löydät selaimesi infopalkista. Voit myös infopalkista poistaa niitä evästeitä, joita on säilytetty selaimeesi. Vaikka poistaisit ne sieltä, voivat ne kuitenkin päivittyä sinne vierailtuasi verkkokaupassamme uudelleen. 

 

Datan hallinta
Datan salassapitovelvollisuudet ovat meille tärkeitä. Voit lukea lisää henkilötietojen käsittelystä luvussa 9.

 

Muutokset evästeiden käyttöön
Voimme muuttaa tätä evästeitä koskevaa selostetta milloin tahansa. Muutokset tulevat voimaan aina verkkokauppamme ensimmäisellä käyttökerralla muutoksien jälkeen. Suosittelemme siksi lukemaan tämä sivun silloin tällöin.
Ristiriita tilanteissa vanhan ja uuden version välillä, on uusin versio aina se, mitä sovelletaan.

 

Lisätiedot
Jos haluat lisätietoja evästeidemme käytöstä, ole yhteydessä [email protected]


9.4. Henkilötietojen käyttö

Käytämme henkilötietojasi esimerkiksi seuraaviin asioihin:
a) Tilauksen toimittaminen sekä suorittamaan maksu
b) Vastaamaan kysymyksiisi sekä mahdollisiin lisätietoihin tuotteistamme
c) Mikäli olet osallistunut kilpailuun, käytämme tietojasi kilpailun suorittamiseen
d) Käsittelemään mahdollinen palautteesi tilaukseesi liittyen
e) Toimintamme tutkimukseen ja kehitykseen
f) Toimimaan yhteistyössä kumppaniemme kanssa, esimerkiksi maksuliikenteessä sekä logistiikassa
g) Käsittelemään työnhakijoita nykyisiin tai tuleviin työtehtäviin

Voimme käyttää henkilötietojasi myös muihin laillisiin käyttötarkoituksiin. Mikäli emme voi kerätä henkilötietojasi emme voi palvella sinua asiakkaana etkä voi tehdä ostoksia verkkokaupassamme.

Mikäli olet antanut meille oikeuden lähettää uutiskirjeitä, jotka sisältävät markkinointia, voimme käyttää henkilötietojasi ja lähettää uutisia sekä tarjouksia sinulle tuotteistamme sekä tapahtumistamme. Mikäli tilaat uutiskirjeemme, annat meille oikeuden käyttää sähköpostiosoitettasi suoramarkkinointiimme. Voit milloin tahansa jälkikäteen estää uutiskirjeiden lähettämisen käyttämällä ”Peruuta uutiskirjeen tilaus”-toimintoa uutiskirjeen lopusta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. 

 

9.5. Tiedon luovutus kolmannelle osapuolelle

Henkilötietojasi käyttävät vain me, sekä yhteistyökumppanimme riippuen siitä, millä tavalla olet yhteydessä meihin. Joissain tapauksissa tietojen luovutus kolmannelle osapuolelle on välttämätöntä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi 2XU konsernin sisällä tapahtuvaa tiedonvaihtoa sekä käyttämiämme kolmansien osapuolien palveluita kuten logistiikka, maksuliikenne, IT-tuki sekä markkinointi. Saatamme myös luovuttaa tietojasi muille kolmansille osapuolille, jos laki tai muut vaatimukset sitä vaatii ja joille olemme oikeutettuja niin tekemään.

Jotkin käyttämämme palveluntuottajat ovat ulkomaalaisia yrityksiä. Tämän myötä osa henkilötiedoistasi saattaa päätyä Suomen rajojen ulkopuolelle maihin, joissa ei ole saman tasoista henkilötietojen suojaa kuin Suomessa. Tämä koskee kuitenkin vain niitä maita, joissa on voimassa EU:n mallisäännökset sekä yksityisyydensuoja.

Meillä on IT-palveluntarjoajamme kanssa sopimus henkilötietodatan hallinnoimisesta.

 

Käytämme verkkokauppamme maksujen suorittamiseen Klarnan palvelua. Klarna kerää henkilötietosi maksun yhteydessä. Näistä Klarnan keräämistä henkilötiedoista ja Klarnan ostoehdoista voit lukea lisää täältä. 

Jaamme henkilötietosi myös toimituspalvelumme Postnordin kanssa, jotta voimme toimittaa tilauksesi perille. 

Kun käytät verkkosivujemme kautta asiakaspalveluamme, tulemme säilyttämään antamasi tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, keskusteluhistorian sekä mahdollisesti muita antamiasi tietoja.

Jos olet valinnut tilata uutiskirjeemme, säilytämme sähköpostosoitteesi, nimesi, sekä muun mahdollisen tiedon, jonka annat uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä. Tietoa säilytetään ja käytetään GDPR:n mukaisin ehdoin. Voit olla hyväksynyt uutiskirjeen tilaamisen ”Minun Sivuilla”, Mailchimpissä tai muussa kanavassa riippuen siitä, miten tilasit uutiskirjeemme.

 

2XU ei tule myymään henkilötietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksiin. 

Huomaa, että verkkokaupassamme voi olla linkkejä muille verkkosivustoille. Emme ole vastuussa näillä muilla sivustoilla tapahtuvasta mahdollisesta henkilötietojen keräyksestä.

 

9.6. Henkilötietojen käsitteleminen

Käsittelemme henkilötietojasi GDPR:n mukaisin ehdoin. Henkilötietojen suhteen on noudatettava seuraavia vaatimuksia:
a) niitä on käsiteltävä lainmukaisesti, asianmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi (”lainmukaisuus, kohtuullisuus ja läpinäkyvyys”);
b) ne on kerättävä tiettyä, nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten, eikä niitä saa käsitellä myöhemmin näiden tarkoitusten kanssa yhteen sopimattomalla tavalla; myöhempää käsittelyä yleisen edun mukaisia arkistointitarkoituksia taikka tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten ei katsota 89 artiklan 1 kohdan mukaisesti yhteen sopimattomaksi alkuperäisten tarkoitusten kanssa (”käyttötarkoitussidonnaisuus”);
c) henkilötietojen on oltava asianmukaisia ja olennaisia ja rajoitettuja siihen, mikä on tarpeellista suhteessa niihin tarkoituksiin, joita varten niitä käsitellään (”tietojen minimointi”);
d) henkilötietojen on oltava täsmällisiä ja tarvittaessa päivitettyjä; on toteutettava kaikki mahdolliset kohtuulliset toimenpiteet sen varmistamiseksi, että käsittelyn tarkoituksiin nähden epätarkat ja virheelliset henkilötiedot poistetaan tai oikaistaan viipymättä (”täsmällisyys”);
e) ne on säilytettävä muodossa, josta rekisteröity on tunnistettavissa ainoastaan niin kauan kuin on tarpeen tietojenkäsittelyn tarkoitusten toteuttamista varten; henkilötietoja voidaan säilyttää pidempiä aikoja, jos henkilötietoja käsitellään ainoastaan yleisen edun mukaisia arkistointitarkoituksia taikka tieteellisiä tai historiallisia tutkimustarkoituksia tai tilastollisia tarkoituksia varten 89 artiklan 1 kohdan mukaisesti edellyttäen, että tässä asetuksessa vaaditut asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet on pantu täytäntöön rekisteröidyn oikeuksien ja vapauksien turvaamiseksi (”säilytyksen rajoittaminen”);
f) niitä on käsiteltävä tavalla, jolla varmistetaan henkilötietojen asianmukainen turvallisuus, mukaan lukien suojaaminen luvattomalta ja lainvastaiselta käsittelyltä sekä vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta käyttäen asianmukaisia teknisiä tai organisatorisia toimia (”eheys ja luottamuksellisuus”).

 

9.7. Turvallisuus

Käytämme palomuureja sekä viruksentorjuntaohjelmia turvaamaan keräämämme henkilötiedot. 2XU.fi verkkokauppa käyttää SSL (Secure Socket Layer) -järjestelmää, jolla turvataan verkkosivujemme turvallisuus. SLL käyttää digitaalisia sertifikaatteja turvaamaan lähettäjän ja vastaanottajan datansiirron.

Otamme tiedon turvaamisen ja siihen liittyvät mahdolliset tiedon väärinkäytökset hyvin vakavasti. Tämä koskee myös yrityksemme turvallisuuskäyntäntöjä ja tiedon säilyttämiskäytäntöjä, niin sähköisissä kuin paperisissa materiaaleissa.

 

9.8. Oikeutesi henkilötietojen poistamiseen

GDPR:n mukaan on sinulla seuraavat oikeudet:
a) Oikeus saada informaatiota henkilötietojen keräämisestä ja käsittelystä 
b) Oikeus saada pääsy tietoihin 
c) Oikeus tietojen oikaisemiseen 
d) Oikeus tietojen poistamiseen eli oikeus tulla unohdetuksi 
e) Oikeus käsittelyn rajoittamiseen
f) Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen 
g) Vastustamisoikeus 
h) Oikeus olla joutumatta automatisoitujen päätösten kohteeksi 


Jos rekisteröidyt sivun 2XU.FI asiakkaaksi säilytämme tietosi niin kauan, kunnes poistat asiakkuutesi. Voit milloin tahansa nähdä kaikki tiedot, joita säilytämme sinusta, muokata, ja poistaa niitä kohdasta ”Minun Sivut”, joka on näkyvillä sisään kirjautuneena asiakastililläsi. Voit myös saada kaikki sinusta säilytettävät tiedot XML tai PDF-tiedostona ”Minun Sivuilta”. 


Voit milloin tahansa poistaa asiakastilisi ja kaikki sinua koskevat tiedot kirjautumalla sisälle ”minun Sivuille” tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme [email protected] osoitteessa. Kirjallisen pyynnön jälkeen poistamme kaikki henkilötietosi lukuun ottamatta tietoja, joita meidän tulee säilyttää kirjanpitoa tai muita laillisia asioita varten. Henkilötietosi voidaan poistaa milloin vain, lukuun ottamatta seuraavia tilanteita: 
a) Sinulla on keskeneräinen asia asiakaspalvelumme kanssa
b) Sinulla on avoinna oleva tilaus, joita ei ole lähetetty tai vain osin lähetetty
c) Sinulla on velkaa 2XU Finland Oy:lle, koskee kaikkia maksutapoja
d) Olet väärinkäyttänyt palveluitamme viimeisen 4 vuoden aikana

 

9.9. Valitusoikeus

Ota yhteyttä meihin, mikäli sinulla on jotain huomautettavaa tavasta, jolla 2XU on kerännyt tai käsitellyt henkilötietojasi. 2XU tulee vastaamaan tähän palautteeseen viimeistään 30 päivän sisällä. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen valituksestasi voitte olla yhteydessä Suomen henkilötietolaista vastaavaan tahoon.

 

9.10. Yhteystiedot ja lisätiedot henkilötiedoista

Mikäli haluat lisätietoja tästä selosteesta ole yhteydessä:
Sähköpostitse: [email protected]
Postitse: 2XU Finland Oy, Ruukintie 3, 02330 ESPOO

 

9.11. Henkilötieto-asetuksen muutos

Saatamme muuttaa tätä selostetta ajoittain. Uusin versio tulee olemaan esillä sivustolla www.2xu.fi.

Henkilötietoja koskeva seloste muutettu viimeksi toukokuussa 2018.

Selosteessa ”henkilötiedolla” viitataan johonkin tietoon, joka mahdollistaa yksilön tunnistamisen. Tunnistaminen voi tapahtua epäsuorasti tai suorasti ja liittyä joko nimeen, verkkokäyttäytymiseen tai muuhun tietoon, jonka avulla yksilö on tunnistettavissa.

 

10. Verkkokaupan tietoja

Turvallisuus
2XU.fi käyttää SSL (Secure Socket Layer) -järjestelmää, joka mahdollistaa datan turvallisen siirron siten, ettei ulkopuolinen tarkkailija pysty yhteyttä seuraamalla näkemään tai muuttamaan luottamuksellisia tietojasi. SSL-turvakäytäntöön luottavat mm. Klarna, sekä muut turvallisia yhteyksiä vaativat verkkopalvelut. 

 

Tuotetiedot
Pidätämme oikeuden mahdollisiin kirjoitusvirheisiin sekä tuotteen loppumiseen verkkokaupassamme. Emme takaa että tuotekuvat antavat tuotteen tarkan ulkonäön tai että kuvat ovat aivan todenmukaiset. Tuotteen väreihin kuvassa voi vaikuttaa tietokoneen näyttö, kuvan laatu ja resoluutio. Kaikki kuvamateriaali tulee mieltää kuvana, ei oikeana tuotteena. 

Kaikki sisältö, grafiikka, käyttäjä- ja visuaaliset materiaalit, valokuvat, tuotemerkki, logot, ääni, musiikki, taide ja datakoodit, sekä sivun design, rakenne, valikoima, ilmaisutavat sekä pohjat jollain tavalla omistaa, kontrolloi tai on lisensoitu 2XU:lle tai muulla tavalla omistaa oikeudet kolmansiin osapuoliin ja niitä suojelee tekijänoikeuslaki, patentti tai tuotemerkkilait ja muut immateriaaliset oikeudet. Me pidätämme kaikki immateriaaliset oikeudet itsellämme, mukaan lukien kaikki meidän itse tuottama materiaali tekijänoikeuslain nojalla. Mikään näistä ei oikeuta sinua käyttämään meidän markkinointimateriaalia, yrityksen nimeä, tuotemerkkiä, logoja, verkkotunnusta tai muita joista tuotemerkin tunnistaa.

Sinulla ei ole oikeutta muuttaa tai kopioida verkkokauppamme layoutia, ohjelmistoa tai koodia tai tuhota/hajottaa verkkokaupan lähdekoodia.

 

Tuotearvostelu
Kun jätät tuotearvostelun verkkokauppamme, annat samalla myös luvan meidän julkaista arvostelu muissa sosiaalisen median kanavissamme. 2XU pidättää oikeuden myös olla julkaisematta arvosteluja ja olla ottamatta pois jo lähetettyjä arvosteluja.
 

11. Force Majeure

2XU:sta riippumattomissa tapauksissa, kuten lakimuutokset, viranomaismääräykset, lakko, saarto, sivujen sulkeminen, boikotti, sabotaasi, tulipalo, räjähdys, luonnonkatastrofit, tulva, terrorismi tai muu vastaava tapahtuma, niin vapaudumme velvollisuudesta noudattaa osaamme kauppasopimuksesta. Jos poikkeustila kestää yli kaksi kuukautta, on asiakkaalla sekä 2XU:lla oikeus perua kauppa ilman lisäkustannuksia. 2XU ei ole myöskään muissa tapauksissa velvollinen korvaamaan vahinkoja, joita syntyy 2XU:n noudattaessa normaalia varovaisuutta. 2XU ei myöskään vastaa missään tapauksissa välillisistä vahingoista.
 

12. Riitatapaukset

Asiakkaan ja 2XU:n väliseen sopimukseen sovelletaan Suomen lakia, jonka soveltuvilla pakottavilla kuluttajasuojalainsäädännön määräyksillä on aina etusija näihin ehtoihin nähden. Seuraamme kuluttajariitalautakunnan antamia suosituksia ja Suomen lakia mahdollisessa riitatilanteessa.
 

13. Yhteydenotto ja päivitykset

2XU voi päivittää ostoehtoja ja päivittää täten "viimeksi päivitetty" päivämäärän. Asiakkaan tulee aina lukea läpi nämä ostoehdot. Osotehdot ovat aina saatavilla 2XU.FI verkkosivuilta ja asiakas voi tarvittaessa säästää ostoehdot näiltä sivuilta. 
Mikäli sinulla on kysymyksiä näiden ostoehtojen sisällöstä tai peruuttamisoikeuden käyttämisestä, reklamaation tekemisestä, tilauksesta, kuljetusvahinkojen ilmoittamisesta tai muusta asiasta, otathan yhteyttä 2XU:n asiakaspalveluun sähköpostitse [email protected]
 
Viimeksi päivitetty: 5.9.2018
 

 

 

Tuote on varastossa.
Tuote on tilattu toimittajalta ja toimitusaika on vahvistettu.
Vahvistamaton - Ota yhteyttä asiakaspalveluun [email protected] toimituspäivämäärän saamiseksi.
Tuote pitää tilata tavarantoimittajalta.
Tuotetta on sivuvarastossa
Tuote on tilattu toimittajalta, mutta toimitusaika ei ole vahvistettu.
Tuotteet tilataan tavarantoimittajamme varastosta.
Vahvistamaton - Ota yhteyttä asiakaspalveluun [email protected] tarkemman tiedon saamiseksi.